Hvem skal have Adoptionsprisen 2014?

Hvem skal have Adoptionsprisen 2014?

Adoptionsprisen gives for en ekstraordinær indsats for adopterede eller deres familier. Det kan være en indsats inden for f.eks. politik, forskning, oplysning, rådgivning eller andet. Der skal være tale om en indsats, der har gjort en positiv forskel for adopterede eller vil kunne komme til at gøre det på længere sigt. Prismodtageren kan være en person, en gruppe eller en organisation – gerne én der har bidraget til at sætte adoption og adopteredes vilkår på dagsordenen i en bredere sammenhæng.

Adoptionsprisen gives ikke til medlemmer af Adoption & Samfund med begrundelse i deres arbejde i eller i tilknytning til foreningen.

Adoptionsprisen er tidligere givet til:

• læge Grete Teilmann for hendes banebrydende arbejde med tidlig pubertet hos adoptivbørn,

• psykolog Lars von der Lieth for hans livslange forskning, formidling og rådgivning inden for adoptionsområdet,

• psykolog Susanne Høeg for hendes mange initiativer og aktiviteter inden for rådgivning af adoptivfamilier,

• psykolog Niels Peter Rygaard for hans faglige engagement i tilknytningsproblemer og ikke mindst hans store, uegennyttige arbejde for i projekt Fair Start at uddanne personalet på børnehjem i hele verden.

Hvis du har et forslag til, hvem der skal have Adoptionsprisen i 2014, bedes du sende forslaget sammen med en kort motivation til adoptionsprisen@adoption.dk senest den 1. oktober 2014.


Lene Borg

Comments are closed.