INVITATION & TILMELDING til Landsmødet 2013, der har temaet: Adoption – en familieform det er værd at kæmpe for!

Adoption – en familieform det er værd at kæmpe for!

Kom og vær med til Landsmødet 2013, der afholdes lørdag, den 9. marts og søndag den 10. marts på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Vi har igen i år valgt at opdele Landmødet i 2 dele, nemlig

1) En åben del om lørdagen fra kl. 10.00-16.45, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage

2) En lukket del fra lørdag kl. 16.45 og til søndag kl. ca. 13.30, hvor kun de aktive bestyrelses-medlemmer i Lokalforeninger og Lande-og Interessegrupper samt foreningens rådgivere kan deltage.

Desværre tillader vores økonomi ikke, at vi kan afholde den åbne del af Landsmødet gratis, men vi har bestræbt os på at finde en yderst rimelig pris, der dækker en mindre del af udgiften til fortæring.
Pris kr. 150,- for almindelige medlemmer, der ikke er aktive i foreningen  (inkl. kaffe, frokost m.m.), og da tilmeldingen er bindende, tilbagebetales deltagergebyret ikke ved evt. afbud!

BEMÆRK BINDENDE TILMELDING SKULLE SKE SENEST den 15. februar 2013. HUSK samtidig med tilmelding at indbetale depositum til kontonr., som står anført på tilmeldingslinket.

Da tilmeldingsfristen var den 15. februar 2013 er tilmeldingslinket fjernet. Hvis du ved en fejl ikke har nået at tilmelde dig, kan du rent undtagelsesvis senest den 26. februar 2013 sende en mail til Landsmoedet@adoption.dk og spørge, om det kan lade sig gøre at eftertilmelde sig.

Den lukkede del af landsmødet er kun for de aktive medlemmer i A & S!

På landsmødets 2 anden dag vil der ”traditionen tro” være workshops på programmet, som nedenfor anført.

1. Rådgiver – workshop for dig som overvejer at blive rådgiver på et tidspunkt v/Mie Olesen, sagsrådg.koordinator.
Her kan du høre om hvordan rådgivningen foregår m.m.

2. Hvordan skabes en velfungerende Lokalforening i A & S? v/Sanne Haagen Pedersen, LF Fyn
Kom og del dine erfaringer med andre lokalforeningers bestyrelsesmedlemmer!

3. Hvordan skabes en velfungerende Landegruppe? v/Jens Damkjær, Etiopienforeningen
Kom og del dine erfaringer med andre Lande- eller Interessegruppers bestyrelsesmedlemmer!

4. Få styr på økonomi, drift og tilskud i Lokalforeninger, Lande-og Interessegrupper v/Jørn K. Pedersen, HB m.fl.
I denne workshop, kan man få en indføring i og en dialog om, hvordan lokalforeninger og interessegrupper får det praktiske til at fungere i den daglige ledelse. Her vil der være en indføring, i hvordan drift og økonomi nemmest administreres, og ikke mindst hvordan man opnår tilskud til evt. aktiviteter.

Vi opfordrer kraftigt til, at I hjemme i Lokalforeningerne og i Lande-og Interessegrupperne aftaler, hvordan I prioriterer jeres fordeling til de forskellige workshops, således at der minimum er en person, der deltager i workshoppen med økonomi, drift osv., så I får så mange erfaringer som overhovedet muligt med hjem.
Vi tror på, at rigtigt mange af jer har gode erfaringer, som fortjener at blive delt med andre, så mange flere kan få glæde af dem. Erfaringer der i den sidste ende kommer både medlemmer og samfundet til glæde.
Vi tror også på, at det styrker arbejdsglæden i bestyrelserne, når I på det første møde efter Landsmødet, deles om oplevelserne i de forskellige workshops.

Vi håber, at alle Lokalforeninger vil være repræsenteret på Landsmødet og håber også, at der er mange af Lande-og Interessegrupperne, der vil deltage på Landsmødet!

De aktive medlemmer skal betale et depositum på kr. 200,-, der tilbagebetales i løbet af Landsmødet, og da tilmeldingen er bindende, tilbagebetales det indbetalte depositum ikke ved evt. afbud!

Har du som aktiv ikke mulighed for at deltage begge dage, er du velkommen til kun at deltage den ene af dagene.

BEMÆRK BINDENDE TILMELDING SKULLE SKE SENEST den 15. februar 2013.
HUSK samtidig med tilmelding at indbetale depositum til kontonr., som står anført på tilmeldingslinket.

Da tilmeldingsfristen var den 15. februar 2013 er tilmeldingslinket fjernet. Hvis du ved en fejl ikke har nået at tilmelde dig, kan du rent undtagelsesvis senest den 26. februar 2013 sende en  mail til Landsmoedet@adoption.dk og spørge, om det kan lade sig gøre at eftertilmelde sig.

Se hele programmet for LANDSMØDET 2013 her!

Evt. spørgsmål vedr. Landsmødet 2013 kan rettes til Lene Borg pr. mail: Lene.Borg@adoption.dk

Vi glæder os til at se jer til Landsmødet 2013!

Landsmødeudvalget 2013 består af Lene Borg & Jens Damkjær samt LF Fyn

PS!
Der kan forekomme rettelser i programmet, så hold øje med det næste blad, der udkommer i febr. 2013 eller hold øje med hjemmesiden!


Lene Borg

Comments are closed.