Hovedbestyrelsen søger nye engagerede kræfter!

Brænder du for adoption som familieform? Og vil du være med til at styrke foreningen? Så er det lige dig, vi mangler!

Hovedbestyrelsen søger lige nu 4-6 medlemmer og suppleanter, som vil være med til at styrke lands- foreningen. Landsforeningen står overfor forandringer, og vi søger nye kræfter til Hovedbestyrelsen, som kan bidrage i det daglige.

Der vil være tale om 6 møder årligt samt deltagelse til diverse arrangementer.

Adoption & Samfund er en interesseorganisation for adopterede og deres familier, adopteret nationalt såvel som internationalt. Vi ser gerne, at vores medlemmer er bredt repræsenteret i Hovedbestyrelsen, og vi ser især positivt på medlemmer, der repræsenterer national adoption i Danmark samt voksne adopterede.

Har man spørgsmål til arbejdet i Hovedbestyrelsen, er man velkommen til at kontakte formandskabet. Vi taler de adopterede og adoptanternes sag for at sikre de bedst mulige vilkår for alle adoptivfamilier og voksne adopterede i Danmark. Vi har eksisteret i over 40 år og har ca. 2500 medlemsfamilier.

Har du lyst til at hjælpe med dette vigtige arbejde, så mød op til generalforsamlingen lørdag den 4. november og deltag også gerne i landsmødet, der afholdes forud for generalforsamlingen.

Du er også velkommen til at kontakte et medlem af Hovedbestyrelsen for at få nærmere information.å

Landsmødet afholdes på Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense og du kan tilmelde dig via NemTilmeld

Læs mere om Landsmødet 2018 her.


Lene Borg

Comments are closed.