Socialminister Karen Hækkerup deltager i paneldebatten på Landsmødet!

Vi har i dag fået JA TAK fra socialministeren til at deltage i paneldebatten “Sådan kan Folketinget støtte Adoption, som en familieform, det er værd at kæmpe for”  i den åbne del af af Landsmmødet, og det er vi naturligvis meget, meget glade for!

Udover socialministeren har vi indtil nu fået ja tak til at deltage i paneldebatten fra Mette H. Dencker, DF og Pernille Skipper, EL og vi håber naturligvis, at der er flere politikere, der kan finde tid til at deltage i debatten.

De formidlende organisationer DanAdopt og AC Børnehjælp er også inviteret til at deltage i debatten, ligesom faglig konsulent Lars Boe Wille fra Holbæk kommune og psykolog Niels Morre deltager.

Se hele programmet for LANDSMØDET 2013 her!

Alle medlemmer af Adoption & Samfund er inviteret til at deltage i den åbne del for en beskeden deltagerpris på kr. 150,-.

Har du lyst til at deltage, så kan du læse mere om Landsmødet og tilmelde dig til mødet via indlægget INVITATION & TILMELDING til Landsmødet 2013, som du finder ovre i højre side!

HUSK at vælge linket “TILMELDING TIL DEN ÅBNE DEL”, hvis du ikke er aktiv i en bestyrelse i en Lokalforening eller en Lande-eller Interessegruppe!

Er du derimod aktiv i en af de ovennævnte bestyrelser, skal du tilmelde dig via linket“TILMELDING TIL BÅDE DEN ÅBNE OG LUKKEDE DEL”, som du finder længere nede på siden!

BEMÆRK tilmeldingen skal ske SENEST den 15. februar 2013

Mange hilsner fra

Landsmødeudvalget 2013


Lene Borg

Comments are closed.