Finde ro

Finde ro

Niclas Preetam Madsen, der er 28 år, blev adopteret fra Bal Vikas i Indien den 31. august 1995. I år har han valgt at markere dagen, hvor han kom til Danmark, ved at udkomme med en ny single. 

Til daglig er Niclas er musiker og i den sammenhæng har han brugt musikken til at sætte ord på sine følelser omkring sin adoption.

Niclas har i sit poppede musikprojekt ‘Vincent Wood’, en ny single klar den 1. september. Singlen handler om hans egen adoption. Han har længe taget tilløb til at lave denne sang. Sangen hedder “Finde Ro” og handler om hans indre søgen efter rødder, identitet og at finde ro i sig selv.

Den er dedikeret til alle jer, der er adopteret og har oplevet lignende følelser og udfordringer, ligesom Niclas har. 

Niclas håber, I har lyst til følge ham på Instagram og høre nummeret, når det udkommer, og han udtaler “jeg tror og håber på, at sangen også kan røre noget i jer, og I kan mærke de samme følelser som mig. Jeg synes det er relevant i den her tid også at sætte fokus på at, selvom man har et godt liv med sine dejlige adoptivforældre, har man stadig en indre søgen efter flere svar på “hvor kommer jeg fra?” Jeg håber, I vil synes godt om den.”

Følg Niclas på Instagram

Lyt til singlen her: https://orcd.co/findero_


Lene Borg

Comments are closed.