Er du psykolog eller psykiater med overskud til frivilligt arbejde

Er du psykolog eller psykiater med overskud til frivilligt arbejde? Så hjælp din forening med at hjælpe andre – vi har brug for dig og din kollega i vores rådgivning!

Vi taler de adopterede og adoptanternes sag for at sikre de bedst mulige vilkår for alle adoptivfamilier og voksne adopterede i Danmark. Vi har eksisteret i 40 år og har ca. 2600 medlemsfamilier.

Vi laver politisk arbejde, sociale arrangementer og oplæg om adoption ved forskellige fagpersoner, herunder Adoptionsdialogens Dag, udgiver magasinet Adoption & Samfund samt rådgiver bredt inden for adoptionsområdet.

I mange år har vi lagt stor vægt på, at alle kan få en snak med en uvildig og adoptionskyndig psykolog. Mange af de problemer der er med tilknytning, opvækst og familieliv får hjælp via PAS. Vi supplerer denne ordning med mere bredde, muligheden for anonymitet og hurtig hjælp. Ofte er der også tale om krisesamtaler efter afslag eller samtaler af mere afdækkende og eksistentiel karakter. Ligeledes har vi i flere år ønsket at udvide gruppen af rådgivere med en børne-ungepsykiater, der kan hjælpe familier med at finde vej i diagnosejunglen. Vi mangler nye rådgivere til at varetage disse vigtige funktioner og søger erfarne adoptionskyndige psykologer og psykiatere, der er interesseret i at påtage sig dette frivillige og ulønnede arbejde.

Kontakt radgiv@adoption.dk eller ring til rådgivningskoordinator Louise Svendsen på tlf. 2624 4064.


Lene Borg

Comments are closed.