Ny landegruppe barslet!

I bladet nr. 3 2001 blev der efterlyst forældre, der har adopteret børn fra Danmark. Det kan undre, at der ikke tidligere har været en "Landegruppe Danmark", "Danmarksgruppe" eller hvad man end kan kalde den, for jeg tror bestemt behovet og interessen er tilstede. Det har responsen på annoncen da også klart vist, idet vi allerede nu er 8 familier, der har fået kontakt med hinanden.

Den første spæde start på vores gruppes tilblivelse blev gjort en dejlig, solrig lørdag i juni, hvor vi var 5 familier, der havde sat hinanden stævne på en naturlegeplads nær Hillerød (flot, at én familie havde taget turen helt fra Nordfyn!) Præcis samme dag var der selvfølgelig også ca. 100 andre familier, der havde sat hinanden støvne på selvsamme velegnede, børnevenlige sted, så vi havde ret meget sjov ud af at finde hinanden, idet vi jo ikke alle havde mødt hinanden før, eller havde specielle "kendetegn" at gå efter! Takket være at alle havde medbragt mobiltelefoner, lykkedes det dog alligevel at pejle os ind på hinanden.

Vi havde en særdeles hyggelig eftermiddag sammen omkring de medbragte madkurve, og snakken gik lystigt fra første færd. Det var utrolig rart endelig at møde "ligestillede" (om man så må sige) og få fortalt anekdoterne om, hvordan vi hver især havde fået vores børn, samt få talt om glæder, bekymringer o.m.a., som nok på visse punkter er nogle helt andre, end hvis man har adopteret et barn fra udlandet eller selv har født det. Børnene kom også rigtig godt ud af det med hinanden, og vi aftalte, at succesen absolut må gøres om igen, næste gang evt. med en overnatning.

Såfremt flere er interesserede, ring da gerne til: fam. Behmer (64 82 62 20) eller fam. Hybschmann (49 13 37 46).