ASU – arrangementer

ASU bestræber sig på at afholde minimum 2 weekendarrangementer om året, hvoraf det ene altid vil være en generalforsamling i enten oktober eller november måned og det andet et forår/sommer-arrangement.

Vi har været fra BonBon-Land til Svendborg og fra Lalandia til Fredericia. Vi vil altid prøve at få afdækket det danske landkort mest muligt og tilgodese, at folk kommer langvejs fra. Generalforsamlingen vil dog af praktiske grunde altid blive afholdt i trekantområdet, dvs. ca. mellem Kolding, Vejle og Middelfart.

I ASU har vi i gennem det sidste år afholdt et månedligt cafémøde i København med kæmpe succes, og vi ser gerne, at det på længere sigt bliver en succes i de andre regioner i Danmark.

Det er altid gratis og uforpligtende at møde op til cafémøderne, men vær opmærksom på, at man som deltager selv står for alle udgifter til mad og transport.

Tovholder for cafémøderne er Johanna Cosmina Elise Vigholt, og man er velkommen til at kontakte hende for informationer omkring dato og sted på Tlf: 61 39 78 79 eller mail: JVigholt@gmail.com eller AdoptionSamfundUngdom@gmail.com.

Alle arrangementer vil altid være at finde på ASU’s egen fanside: ww.facebook.com/AdoptionOgSamfundUngdom eller på ASU’s medlemsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/AdoptionOgSamfundUngdom/

PS! Vi tolererer ikke alkohol eller euforiserende stoffer, og bliver det opdaget, så hedder det karantæne, og man kan derfor ikke deltage i det næste kommende arrangement. Vi beder jer om at respektere vores stoffer- og alkoholpolitik ;)

Comments are closed.